ukenru
na-borispilskiy-trasi-furi-zablokuvali-dorogu-u-zatorakh-kilka-soten-avtomobiliv

На Бориспільській трасі фури заблокували дорогу: у заторах кілька сотень автомобілів

 • 26277 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. На в’їзді до Києва зі сторони міста Бориспіль водії фур, з вимогами до влади, заблокували дві смуги для руху транспорту, через це у заторах опинилися сотні автомобілів, передає кореспондент УНН.

Так, на в’їзді до Києва зі сторони міста Бориспіль фури заблокували дві смуги руху транспорту, і намагаються заблокували третю. Через такі дії у заторах опинилися кілька сотень автомобілів. Протестувальники вимагають, щоб влада зупинила знищення українського автоперевізника.

У патрульній поліції Києва УНН прокоментували, що наразі ніякого перекриття дорожнього руху фурами на цій ділянці дороги і взагалі по Києву немає. "Немає саме таких порушень, які призводять до небезпеки дорожнього руху або блокування якоїсь траси", - повідомили у патрульній поліції.

Нагадаємо, у столиці під Будинок уряду на акцію "пригнали" багато фур, які виставили вздовж дороги поблизу будівлі. Акцыю проводили перевізники.

За даними поліції Києва, аби не допустити порушень громадського порядку під час проведення запланованих акцій у центрі Києва, поліцейські спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування.

Як вказали у столичній поліції, на вулиці Грушевського біля КМУ було припарковано 48 транспортних засобів для перевезення пасажирів та тягачів. Окрім цього, за даними поліції Києва, на декількох в’їздах до столиці вранці були сформовані колони вантажного транспорту, які також планували приєднатися до проведення акції у центрі Києва. 

Українські Національні Новини

Київ