na-bielhorodshchyni-bavovna-u-rf-zaiavliaiut-pro-znyshchennia-15-raket

На бєлгородщині "бавовна": у рф заявляють про "знищення" 15 ракет

 • 38250 переглядiв

Російська бєлгородська область потерпає від вибухів та ракетних ударів: за повідомленнями міноборони рф, 15 ракет нібито було "знищено" засобами протиповітряної оборони, а місто бєлгород та прилеглі села зазнали руйнувань.

У російській білгородській області знову лунають звуки вибухів. У міноборони рф вже заявили про нібито "знищення" 15 реактивних снарядів, передає УНН із посиланням на росЗМІ. 

Деталі

За даними Telegram-каналу Baza, гучно в самому білгороді, також очевидці повідомляють про пошкодження у селищі розумне під містом. шебекіно також під обстрілом - очевидці публікують у соцмережах відео пожежі в районі виробництва "Гофротара".

"У білгороді та білгородському районі запущено сирену ракетної небезпеки. Якщо ви знаходитесь вдома – не підходьте до вікон. Сховайтеся в приміщеннях без вікон із суцільними стінами (коридор, ванна, туалет, комора). Якщо ви перебуваєте на вулиці – спустіться в укриття чи інше безпечне місце", - написав губернатор Гладков.

Додамо

У той же час, у міноборони рф заявляють, що близько 17.00 була спроба "завдати удару з РСЗВ RM-70 Vampire, засобами ППО 15 реактивних снарядів знищено над білгородською областю".

Раніше Легіон "Свобода Росії" анонсував масштабні удари по військових об'єктах у білгороді та закликав "всіх, хто ще не встиг залишити регіон, негайно піти в укриття".

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти атакують з дронів жителів Херсонщини, є поранені

     • 33522 переглядiв