ukenru
na-bakhmutskomu-napryamku-rosiyski-okupanti-zaznali-vtrat-ta-vidiyshli-genshtab

На Бахмутському напрямку російські окупанти зазнали втрат та відійшли - Генштаб

 • 104955 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. На Бахмутському напрямку російські окупанти ведуть наступ у напрямках населених пунктів Комишуваха, Ниркове, Берестове та Білогорівка, успіху не мають, зазнали втрат та відійшли. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

У напрямках Покровського та Клинового ворог має частковий успіх, оволодів населеним пунктом Мідна Руда. Здійснює перегрупування.

На Донецькому напрямку ворог продовжує обстріли підрозділів наших військ, завдає ракетних ударів, веде розвідку, нарощує авіаційну підтримку, здійснює перегрупування військ. Посилює угруповання за рахунок переміщення резервних підрозділів.

На Лиманському напрямку противник зосереджував зусилля на вогневому ураженні наших підрозділів в районах Озерного та південніше населеного пункту Лиман.

На Сєвєродонецькому напрямку противник веде наступ у напрямках населених пунктів Сєвєродонецьк та Борівське. Успіху не має. У напрямку населеного пункту Устинівка має частковий успіх. З метою порушення логістичного сполучення та недопущення маневру наших військ завдає ударів по мостових переправах.

На Авдіївському напрямку ворог намагався поновити наступ, успіху не має.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зазнали великих втрат: рф неправильно використала десант в Україні – британська розвідка

Українські Національні Новини

Суспільство