na-bakhmutskomu-napryamku-okupanti-zdiysnili-650-obstriliv-a-ukrayinski-viyskovi-prodovzhuyut-likvidovuvati-voroga-cherevatiy

На Бахмутському напрямку окупанти здійснили 650 обстрілів, а українські військові продовжують ліквідовувати ворога - Череватий

 • 256013 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. На Бахмутському напрямку українські сили оборони минулої доби знищили 37 окупантів, а 107 – поранили. Про це заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі одного з телеканалів, пише УНН.

Цитата

«Ворог збільшує опір. Окупанти 650 разів обстріляв позиції український військових на Бахмутському напрямку. Також здійснили 4 авіа нальоти. Загалом за добу відбулося 2 боєзіткнення. 37 окупантів було знищено, 107 поранено. Знищили ворожу БМП, ЗРК «Оса», Гаубицю Д - 30, два польових склади з боєприпасами, командно - спостережний пункт роти, пульт управління безпілотниками, безпілотник «Орлан 10» і баражуючий безпілотник «Ланцет», - повідомив Сергій Череватий.

Додамо

Зараз сили оборони посилюють протистояння з ворогом в системі радіоелектронної боротьби, адже росіяни мають непогані радіоелектронні станції, знищення яких – одне з пріоритетних цілей для ЗСУ, каже Сергій Череватий.

«Ми щотижня знищуємо по декілька таких станцій на нашому напрямку. Ми також посилюємо свою радіоелектронну боротьбу. Звичайно, що ворог вчиться, ворог намагається знайти до нас підходи, щоб нанести нам шкоду, але не потрібно забувати що в Україні є дуже потужна школа радіоелектронної боротьби, і у нас дуже потужний зараз цей напрямок», - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Бахмутському напрямку за час наступу звільнили 37 кв. км території – Маляр

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    MacBook Air 15 – чудова новинка з приємним функціоналом

     • 403157 переглядiв

    Українець вперше здобув титул чемпіона Європи з картингу

     • 334715 переглядiв