ukenru
n-savchenko-zustrichalasya-z-yu-tanditom-do-i-pislya-svoyeyi-zustrichi-z-vatazhkami-lnr-i-dnr-zmi

Н.Савченко зустрічалася з Ю.Тандітом до і після своєї зустрічі з ватажками "ЛНР" і "ДНР" - ЗМІ

 • 11898 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Депутат Надія Савченко зустрічалася з радником голови СБУ Юрієм Тандітом напередодні та після своєї зустрічі з ватажками так званих ДНР/ЛНР. Про це повідомляє “Дзеркало тижня” з посиланням на два непов’язані між собою джерела в АП та СБУ, передає УНН.

За інформацією ЗМІ, у переговорах з бойовиками також брав участь керівник ГО "Офіцерський корпус" Володимир Рубан, який займається звільненням заручників.

Зазначається, що перша зустріч Н.Савченко з Ю.Тандітом відбулася 6 грудня, цього ж дня В.Рубан зустрічався з керівником центру АТО щодо пошуку та звільнення заручників, полковником СБУ Юрієм Качановим.

7 грудня Н.Савченко та В.Рубан зустрічалися з ватажками бойовиків О.Захарченка та І.Плотницьким, а 8 грудня, після повернення з Мінська, Н.Савченко знову зустрілася з Ю.Тандітом.

Також зазначається, що джерела видання висловили думку, що, українська влада намагається залучити Н.Савченко до переговорів по врегулюванню конфлікту на Донбасі, але приховує це.

"Під час переговорів Н.Савченко та В.Рубана з бойовиками йшлося не стільки про звільнення заручників, скільки про шляхи врегулювання конфлікту на Донбасі. Акцент був зроблений на політичний процес", - зазначили джерела ЗМІ.

УНН намагався отримати коментар від В.Рубана, однак він не підтвердив, але й не спростував інформацію щодо того, чи був він присутній разом із Н.Савченко на зустрічі з ватажками так званих ЛНР та ДНР.

Із радником глави СБУ Ю.тандітом журналістам УНН поки не вдалося зв'язатись.

Як повідомляв УНН, Н.Савченко підтвердила зустріч у Мінську з О.Захарченком і І.Плотницьким за участю російської сторони.

СБУ провела допит Н.Савченко через інформацію про зустріч із ватажками "ДНР/ЛНР".

Українські Національні Новини

Політика