mzs-zatrymano-vodiia-yakyi-zbyv-trokh-ukrainskykh-vodiiv-na-kordoni-z-polshcheiu

МЗС: затримано водія, який збив трьох українських водіїв на кордоні з Польщею

 • 23621 переглядiв

Водій був затриманий за наїзд на трьох українських водіїв на польсько-українському кордоні, внаслідок чого вони отримали незначні травми і не потребували госпіталізації. Український консул відреагував на інцидент.

Поліція затримала керманича на польській реєстрації, який скоїв наїзд на трьох українських водіїв на польсько-українському кордоні. Про це повідомив журналісту УНН речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

"14 грудня на польсько-українському кордоні стався наїзд на трьох українських водіїв. На місце ДТП одразу вирушив український консул. Громадяни України отримали незначні травми. Їм була надана медична допомога на місці", - повідомив Ніколенко.

За його словами, госпіталізації вони не потребували.

Водій автомобіля на польській реєстрації, який скоїв наїзд, затриманий поліцією. Розпочалися слідчі дії. Наші консули взаємодіють із польськими правоохоронцями задля з‘ясування усіх обставин інциденту. Тримають питання розслідування на контролі

- розповів Ніколенко.

Він зазначив, що постраждалі українські водії вчора пройшли оформлення на кордоні і разом із своїм автотранспортом повернулися до України.

Нагадаємо

Напередодні польський водій на заблокованому пункті пропуску "Рава-Руська" збив трьох українських водіїв на пішохідному переході.

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Київстар" відновив роботу 4G у Києві

     • 39259 переглядiв