ukenru
mzs-zaklikaye-ukrayintsiv-utrimuvatisya-vid-poyizdok-do-iranu-cherez-koronavirus

МЗС закликає українців утримуватися від поїздок до Ірану через коронавірус

 • 12500 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Міністерство закордонних справ наголошує на необхідності громадянам України утримуватися від поїздок до Ісламської Республіки Іран через спалах в країні коронавірусу COVID-19. Про це йдеться в порадах від консульської служби України, передає УНН.

"У зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, першими випадками смерті від вірусу, Міністерство закордонних справ вкотре наголошує на необхідності громадянам України утримуватися від поїздок до Ісламської Республіки Іран", - пишуть в МЗС.

Зазначається, що, з огляду на заклики органів влади Ірану скасувати або відкласти необов’язкові поїздки до міст Тегеран, Кум, Арак та Гілян, закриття шкіл, університетів, спортивних та культурних закладів в різних куточках країни, громадянам України, які наразі перебувають в Ірані, рекомендується дотримуватися вказівок іранських властей, проявляти максимальну пильність та вживати необхідних запобіжних заходів для забезпечення власної безпеки, зокрема, що стосується обмежень щодо переміщення всередині країни, а також уникати скупчень людей та місць масових зібрань.

Громадян України, які вже перебувають на території Ірану, просять повідомити про своє місцезнаходження та контактні дані до Посольства України в Тегерані.

Як повідомлялося в УНН, влада Ірану у понеділок повідомила про чотири смертельні випадки від нового коронавірусу, у результаті чого кількість загиблих в Ірані досягла 12.

Українські Національні Новини

Суспільство