ukenru
mzs-nazvalo-feykom-zayavi-rf-pro-pogrozi-yikh-diplomatu-z-boku-veteraniv-ato

МЗС назвало фейком заяви РФ про "погрози" їх дипломату з боку ветеранів АТО

 • 11698 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Україна вважає вигадкою заяву представника МЗС РФ Марії Захарової про те, що у стінах штаб-квартири ООН ветерани АТО, запрошені українською делегацією, погрожували фізичною розправою російському дипломату. Про це написала речник українського зовнішньополітичного відомства Мар'яна Беца у Twitter, передає УНН.

"Яскравий приклад поширення фейків офіційними чиновниками РФ. Захід щодо пропаганди модерувала особисто, заяви РФ - інсинуації", - прокоментувала заяви з РФ речниця МЗС України.

Нагадаємо, за ініціативи МЗС України 9 травня у штаб-квартирі ООН відбувся захід щодо російської пропаганди та боротьби з фейковими новинами.

Після нього представниця МЗС РФ Захарова заявила, що під час одного з заходів, що відбувався у рамках роботи комітету Генасамблеї ООН у штаб-квартирі у Нью-Йорку, присутні "ветерани АТО" погрожували російському дипломату.

Яскравий приклад поширення фейків офіц чинниками РФ. Захід щодо пропаганди модерувала особисто, заяви РФ-інсинуації https://t.co/6Nw1inpMvW

— Mariana Betsa (@Mariana_Betsa) 12 травня 2018 р.

Українські Національні Новини

Політика