mzs-kitayu-zaklikalo-svoyikh-gromadyan-terminovo-viyikhati-z-ukrayini

МЗС Китаю закликало своїх громадян терміново виїхати з України

 • 598255 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. МЗС Китаю закликало своїх громадян терміново виїхати з України через “серйозну безпекову ситуацію”. Про це інформує УНН з посиланням на китайське державне видання Global Times.

Цитата

“У зв’язку з нинішньою серйозною ситуацією з безпекою в Україні Міністерство закордонних справ Китаю та Посольство Китаю в Україні закликають громадян Китаю в країні посилити заходи безпеки та евакуюватися. Посольство допоможе в організації евакуації потребуючих”, — йдеться у дописі.

У Twitter американської аналітичної групи Open Source Intelligence Monitor опубліковано скриншоти з повідомлення на сайті МЗС Китаю.

The Chinese Ministry of Foreign Affairs today has released a renewed Travel Alert calling for all Chinese Citizens currently still in Ukraine to leave immediately due to a “Serious Security Situation”. pic.twitter.com/IElkcImMJL

— OSINTdefender (@sentdefender) October 15, 2022

Додамо

Повідомлення МЗС з'явилося напередодні початку роботи XX з'їзду Комуністичної партії Китаю, на якому, зокрема, обговорюватимуться питання про співпрацю КНР з Росією.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 16 жовтня

     • 140582 переглядiв

    Президент розповів, де на фронті найтяжча ситуація

     • 266252 переглядiв