mynuloi-doby-voroh-obstriliav-blyzko-15-naselenykh-punktiv-na-kharkivshchyni-zahynuv-cholovik-iz-synom-ova--2

Неодноразово поверталися до села попри примусову евакуацію: голова Харківської ОВА про загибель батька та сина під ворожим обстрілом

 • 20560 переглядiв

Вчора внаслідок обстрілу села Новоосинове загинув чоловік із сином. Незважаючи на примусову евакуацію дітей з цього населеного пункту сім'я поверталася неодноразово. Про це в ефірі телемарафону розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН

"У нас, на жаль, стабільно важко. У нас під обстрілами було біля 15 населених пунктів. На фактично прикордонні знову, знову північ, знову Вовчанський напрямком, відповідно так само Богодухівський район. Крім того, по Куп’янському напрямку ворог обстрілював місто Куп’янськ досить масовано. Вчора загинув чоловік із сином у населеному пункті Новоосинове. З цього населеного пункту була проведена примусова евакуація дітей, однак ця сім'я поверталася, на жаль, неодноразово і маємо такі трагічні наслідки", - сказав Синєгубов.

За його словами, за минулу добу ворог на Куп’янському напрямку провів лише одну штурмову атаку.

"Ворог там проводить ротацію, заміну своїх підрозділів, які втратили свою боєздатність у зв’язку з ефективною роботою наших Сил оборони. Ворог вночі завдав масованого удару по населеному пункту Борова. Це Ізюмський напрямок. Там постраждала критична інфраструктура, цивільні люди", - додав Синєгубов.

Також голова ОВА розповів, що з 2022 року постійно фіксуються ворожі інформаційні вкиди, які спрямовані на дестабілізацію ситуації в Україні. Фейків стає більше через провали росіян на полі бою. Усі повідомлення щодо начебто евакуації з Харкова через його "оточення" - не є більшим, ніж ворожі інформаційно-психологічні операції.

Нагадаємо

У Харківській області у лікарні помер 11-річний хлопчик, який був поранений під час обстрілу російськими окупантами села Новоосинове.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині чоловік відрізав орендодавцю голову та язик

     • 20929 переглядiв

    Півмільйона не потрібно: Зеленський про мобілізацію

     • 77519 переглядiв