my-radi-liubomu-sposobu-zaluzhnyi-pro-mozhlyvist-vydachi-elektronnykh-povistok

Ми раді любому способу – Залужний про можливість видачі електронних повісток

 • 36201 переглядiв

Головнокомандувач Збройних Сил України вітає будь-який ефективний метод призову на військову службу, в тому числі електронні повідомлення, якщо це можливо реалізувати.

Військових влаштує будь-який спосіб забезпечення армії людьми. Про це під час брифінгу заявив головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний, передає УНН.

Ми раді любому способу, який забезпечить нашу потребу в людях. Якщо внаслідок електронних повіток ми їх отримаємо, це буде дуже добре. Якщо це буде здійснено якимось іншим чином, також це дуже добре. Але і Збройні сили України, і Генеральний штаб в цих питаннях знаходимся у ролі споживачів

- сказав Валерій Залужний

Деталі

Головнокомандувач наголосив на тому, що Генеральний штаб і Збройні сили України не виступали з відповідною пропозицією. За його словами, військові не мають можливості оцінити можливість введення електронних повісток.

Нагадаємо

Міністр оборони Рустем Умеров зазначив, що фахівці розробляють технічне рішення, щодо отримання виклику до ТЦК через смартфон. Водночас міністр цифрової трансформації Михайло Федоров вкотре запевнив, що повісток у застосунку "Дія" ніколи не буде.

Залужний прокоментував необхідність мобілізувати 400-500 тисяч людей26.12.23, 15:35

Ганна Оніщенко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Дніпропетровщині сили ППО збили дві російські ракети

     • 31833 переглядiв