mvs-rf-ogolosilo-u-rozshuk-eksministra-oboroni-ukrayini-andriya-zagorodnyuka

МВС рф оголосило у розшук ексміністра оборони України Андрія Загороднюка

 • 458745 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. МВС росії оголосило колишнього міністра оборони України Андрія Загороднюка у розшук за кримінальною статтею, пишуть росЗМІ, передає УНН.

Деталі 

У базі розшуку міністерства внутрішніх справ росії з'явилася інформація, що відомство оголосило у розшук за кримінальною статтею колишнього міністра оборони України Андрія Загороднюка. Разом з Загороднюком у розшук оголосили колишнього першого заступника командувача операцією об'єднаних сил — начальника об'єднаного оперативного штабу ЗСУ Ігоря Танцюру та екскоманд. тактичним угрупованням українських військ «Донецьк» Олександра Красноока. 

Доповнення 

Загороднюк був міністром оборони України з періоду з серпня 2019 року до березня 2020 року. У ск росії зазначеним особам висунули заочні звинувачення у злочинах проти “мирних жителів після того, як у 2016, 2019 та 2020 роках вони, командуючи підрозділами ЗСУ, обстрілювали мирні міста республік”.

Нагадаємо

В росії суддю Міжнародного кримінального суду Томоко Акане, яка видала ордер на арешт президента володимира путіна і дитячого омбудсмена марії львової-бєлової, оголосили в розшук.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі