muzei-bude-masshtabnishym-u-lvovi-planuiut-vidnovyty-muzei-shukhevycha-yakyi-zaznav-poshkodzhen-cherez-vorozhu-ataku

Музей буде масштабнішим: у Львові планують відновити музей Шухевича, який зазнав пошкоджень через ворожу атаку

 • 36032 переглядiв

У Львові планують відновити і розширити музей Шухевича, зруйнований внаслідок атаки безпілотника, включивши в нього експонати, присвячені сучасній боротьбі України за незалежність.

Мер Львова заявив, що у місті планується відновити музей генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича, який зазнав масштабної пожежі через атаку російських дронів-камікадзе, пише УНН.

Деталі

Як повідомив Садовий, знищення ворогом музею генерал-хорунжого Шухевича це символічний акт. За його словами, музей планується відновити після перемоги.

Музей буде масштабнішим і там обовʼязково буде частина присвячена нашій сьогоднішній боротьбі. Переможній боротьбі за Незалежність, частиною якої є Шухевич, Бандера, Коновалець, тисячі і мільйони українців

- зазначив Садовий.

Нагадаємо

Львівську область у новорічну ніч російські війська атакувала чотирма ударними дронами типу Shahed, усі знищено, через уламки виникла пожежа у музеї генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича у Львові, будівля зруйнована повністю, збитки лише через це - понад 2 млн грн. Також є пошкодження у Дублянах - у будівлі факультету Львівського національного університету природокористування.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький показав знімки музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича, який зазнав масштабної пожежі через атаку російських дронів-камікадзе вранці 1-го січня.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Як не стати жертвою автокрадіїв: поради для водіїв

     • 89248 переглядiв

    У Дніпровському районі знищили ворожу ракету Х-59

     • 29086 переглядiв

    У Бєлгороді збільшилася кількість жертв до 25

     • 30234 переглядiв

    В Україну цього тижня прийде похолодання - синоптики

     • 30337 переглядiв

    У Дніпрі пролунали вибухи на тлі ракетної тривоги

     • 33129 переглядiв

    У Києві працює ППО

     • 41670 переглядiв