ukenru
multserial-pro-psa-patrona-uviyshov-u-top-5-na-megogo-sered-multikiv-ukrayinskogo-virobnitstva

Мультсеріал про пса Патрона увійшов у ТОП-5 на MEGOGO серед мультиків українського виробництва

 • 1221992 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. 7 січня на MEGOGO відбулась премʼєра першої серії пригодницького мультсеріалу під назвою «Зруйнований міст», де головний пес-сапер країни розповідає про свої пригоди та вчить дітей правилам безпеки під час війни.

Так, за два дні після премʼєри першу серію мультфільму подивились 6 913 854 хвилин, а загалом у період з 07.01 по 06.02 — 52 576 813 хвилин. У ній пес розповідав своєму другові, коту й «кототерапевту» Тому, про свій робочий день.

Таким чином мультсеріал посів друге місце за тривалістю переглядів українських мультиків на MEGOGO, поступившись лише «Хоробрим зайцям». Крім того, за останні три місяці найдовше дивилися:

1. «Хоробрі зайці»
2. «Пес Патрон»
3. «Віктор Робот»
4. «Першосвіт»
5. «Ескімоска»

Друга серія мультсеріалу «Пес Патрон» вже доступна до перегляду з 07.02 на медіасервісі MEGOGO та YouTube-каналі Патрона. Одночасно з премʼєрою виходять серії жестовою мовою для дітей з порушенням слуху. Переклад готує соціальна ініціатива медіасервісу MEGOGO «Дивись як чутно».

Мультфільм створили спільно зі студією PlasticBag за підтримки USAID, партнером також стала організація ЮНІСЕФ, яка раніше дала Патронові титул «Пса Доброї волі».

Довідка:

MEGOGO — міжнародний медіасервіс, заснований у 2011 році в Києві. Є лідером серед OTT-платформ в Україні, працює у країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу, а також значна частина каталогу доступна в усьому світі.

Медіатека MEGOGO налічує десятки тисяч одиниць контенту: телеканали з інтерактивними функціями; фільми, серіали, мультфільми та ігри; освітній та блогерський контент; аудіокниги, подкасти та радіо. Також медіасервіс ексклюзивно транслює спортивні події: Лігу Чемпіонів, Лігу Європи та Лігу Конференцій УЄФА, топові національні футбольні чемпіонати, бокс від K2 і Top Rank та багато інших, організовуючи виробництво згідно з вимогами правовласників.

MEGOGO доступний на Smart TV, мобільних пристроях, ПК, ігрових приставках та медіаплеєрах. На сервісі можна переглянути відео у HDR та 4K якості, з аудіодоріжками різними мовами. Особливу увагу MEGOGO приділяє usability (зручності та логічності у користуванні) та персоніфікованій системі рекомендацій для користувачів. Також медіасервіс озвучує контент українською мовою на власній студії MEGOGO Voice, готує аудіодескрипцію та переклад жестовою мовою в рамках соціальної ініціативи «Дивись як чутно».

Українські Національні Новини

Культура