mozhna-skazati-pered-nami-troye-vershnikiv-apokalipsisu-borrel-pro-situatsiyu-u-sviti

Можна сказати, перед нами троє вершників Апокаліпсису: Боррель про ситуацію у світі

 • 465429 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Проблеми, з якими сьогодні стикається і може зіткнутися в перспективі світ, нагадують три вершники Апокаліпсису. Про це заявив Верховний представник ЄС із закордонних справ та безпекової політики Жозеп Боррель на пресконференції за підсумками 14-ї Ради асоціації ЄС-Йорданія в Аммані, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Йорданія була першою країною в регіоні, яку я відвідав як Верховний представник Європейського Союзу. Але це було понад два роки тому. Це було у лютому, якраз перед початком пандемії. І тепер я приїжджаю сюди посеред війни та з перспективою продовольчої кризи, яка викличе голод у багатьох країнах світу. Можна сказати, що чума, війна та голод — перед нами трійка вершників Апокаліпсису. І до певного моменту так і є", - сказав Боррель.

Деталі

За його словами, за останні два роки світ став набагато неспокійнішим, і партнерство з Йорданією, на думку Високого представника, допоможе впоратися з цими проблемами та викликами.

Нагадаємо

Як писав УНН, в ОП кажуть, що світова спільнота має допомогти Україні розблокувати морські порти та прискорити постачання зброї для ЗСУ. Інакше буде продовольча криза, яка провокує росія, а кремль продовжуватиме шантажувати весь світ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Більше ніж подвоєння: НБУ підвищив облікову ставку до 25%

     • 210720 переглядiв

    Ірландія визнала геноцидом вторгнення рф в Україну

     • 149789 переглядiв

    Україна отримує 330 млн євро від ЄС: підписано угоду

     • 112427 переглядiв