ukenru
moz-na-perevirtsi-devyat-povidomlen-pro-pidozri-na-covid-19

МОЗ: на перевірці дев'ять повідомлень про підозри на COVID-19

 • 14861 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. На сьогодні до Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров'я України надійшло 9 повідомлень про підозри на захворювання коронавірусною інфекцією COVID-19, лабораторні дослідження у вірусологічній референс-лабораторії тривають. Про це УНН повідомили у пресслужбі МОЗ.

"На сьогодні до Центру громадського здоров’я надійшло 9 повідомлень про підозри на захворювання COVID-19, лабораторні дослідження у вірусологічній референс-лабораторії тривають", - повідомили у МОЗ.

У міністерстві зазначили, що на ранок 6 березня "в Україні зареєстровано 1 лабораторно підтверджений випадок COVID-19".

У Чернівецькій області, де було зареєстровано перший підтверджений випадок COVID-19, як зазначається, відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС Чернівецької ОДА, рішенням якої на території області рекомендовано призупинення навчального процесу у закладах освіти, а також обмежити проведення масових заходів.

"Станом на ранок 6 березня було зареєстровано 98 387 випадків захворювання COVID-19, з них 3 383 закінчились смертю, у той же час 55 441 (56,3%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 17 673 випадки у 84 країн/територій/регіонів", - розповіли у МОЗ про ситуацію в світі.

На території Європейського регіону ВООЗ, як вказано, зареєстровано 158 летальних випадків. Загалом найбільше випадків зараження у цьому регіоні в Італії - 3858.

Нагадаємо, у МОЗ повідомили, коли в Україні введуть обмежувальні заходи через COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство