ukenru
motoklub-nichni-vovki-potrapiv-pid-sanktsiyi-ssha

Мотоклуб "Нічні вовки" потрапив під санкції США

 • 21155 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Міністерство фінансів США розширило перелік фізичних та юридичиних осіб, щодо яких будуть застосовані санкції, до санкційного списку потрапили і російські байкери клубу “Нічні вовки”, відомі підтримкою анексії Криму та агресії на Донбасі. Про це йдеться у заяві на сайті Мінфіну США, передає УНН.

Зазначимо, що у відомстві США заявили про санкції мотоклубу “Нічні вовки”, який має два байк-центри в Росії, а саме в Москві та Нижніх Мневниках.

“Wolf Holdings of Security Structures — це організація, що належить раніше закріпленому мотоклубу клубу Night Wolves (“Нічні вовки”). Компанія, яка здійснює курси бойових мистецтв та тактичні військові курси для іноземних військових, правоохоронних органів та російськомовних співвітчизників з країн Європи та Азії. Wolf Holdings of Security Structures призначаються (до списку санкцій — ред.) за матеріальну допомогу, фінансову підтримку або надання фінансової, матеріальної чи технологічної підтримки, або товарів чи послуг “Нічних вовків,” — йдеться в заяві Мінфіну США.

“Bike Center, підприємство, розташоване в Москві, призначається для того, що є власністю або контролювалося раніше лідером “Нічних вовків” Олександром Залдостаном,” — додали в американському відомстві.

Як повідомляв УНН, у квітні, держприкордонслужба України відстежувала переміщення російських байкерів, які влаштували черговий мотопробіг по Європі. А також інших осіб, які могли спробувати в’їхати до України для дестабілізації обстановки під час травневих свят.

Нагадаємо, Мінфін США посилив санкції щодо фізичних осіб і організацій з РФ у зв'язку з ситуацією в Україні. До списку загалом потрапили 38 фізичних осіб і організацій.

Українські Національні Новини

Політика