moskva-provela-perestanovki-v-komanduvanni-ppo-pislya-udariv-navkolo-mariupolya

москва провела перестановки в командуванні ППО після ударів навколо Маріуполя

 • 377087 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Військова протиповітряна оборона (ППО) росії виведена з підпорядкування сухопутних військ рф і перепідпорядкована головному командуванню повітряно-космічних сил (пск) посії. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерела, передає УНН.

Деталі

"Так, це так. Це вже доконаний факт", - сказало одне з джерел російського держЗМІ, відповідаючи на запитання, чи відбулося перепідпорядкування військової ППО сухопутних військ рф головкомату вкс рф.

Друге джерело також підтвердило цю інформацію.

Як вказує The Moscow Times, у міноборони рф вирішили змінити підпорядкування військових ППО після серії ударів по тилах армії рф, зокрема захопленому ще навесні Маріуполю.

Таким чином, зазнчають росЗМІ, військовою ППО, завданням якої є супровід і прикриття бойових підрозділів, керуватиме генерал сергій суровікін, командувач пкс рф, який очолював російське угруповання у війні в Україні з жовтня по січень.

Зазначається, що до цього з'єднання і частини ППО були наявні як у складі сухопутних військ (військова ППО), техніка яких супроводжувала і прикривала війська безпосередньо в зонах бойових дій на землі, так і у складі військ ППО вкс. Останні, зокрема, вирішували завдання об'єктової ППО, тобто прикривали важливі об'єкти.

Доповнення

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) повідомляють, що путін дозволив міноборони рф відновити контроль над усіма російськими силами в Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни обстрілюють Курахівку на сході, загинув цивільний - ОП

     • 771874 переглядiв

    На кордоні з білоруссю загинув боєць ТРО Волині - Суспільне

     • 1215878 переглядiв