ukenru
morpikhi-prizemlili-vorozhiy-orlan-10-ta-zarazom-pidstrelili-y-rozrakhunok-genshtab-pokazav-foto

Морпіхи приземлили ворожий "Орлан-10" та заразом підстрелили й розрахунок: Генштаб показав фото

 • 129378 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Морпіхи приземлили ворожий безпілотник та заразом підстрелили й розрахунок окупантів, які прийшли "евакуйовувати" БПЛА, повідомили у Генштабі ЗСУ, пише УНН.

Цитата

"Нещодавно, підрозділ 501-го окремого батальйону морської піхоти зміг "приземлити" російський БПЛА "Орлан-10". Під час бойового чергування наші хлопці помітили БПЛА. Морпіхи говорять, що йшов він доволі низько, як для такого типу безпілотників, в досяжності для стрілецької зброї. Можливо, закінчувалося паливо, або він мав якісь інші проблеми, бо роблять російські "аналоговнєти" з "гівнаіпалок". Таке ось імпортозаміщення", - сказано у повідомленні.

Як зазначається, морпіхи "відпрацювали", після чого БПЛА впав за декілька кілометрів.

"Туди одразу висунулася група, яка виявила російських окупантів. Ті, під прикриттям бронетранспортера, намагалися забрати свій безпілотник. Морпіхи не розгубилися, обійшли "евакуаторів" з флангів та дали бій. Як тільки особини в російській формі почули перші постріли, одразу ж накивали п'ятами. І це, не дивлячись навіть на те, що їх прикриває БТР", - додали у Генштабі.

У результаті, двох загарбників поранено, одного з них - важко. "На жаль, їм вдалося втекти - поки що. Але безпілотник вони все ж таки не забрали. Зверніть увагу на "сучасний" російській паливний бак… Мабуть, нанотехнології", - зазначили у Генштабі ЗСУ.

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 19,9 тис. осіб, 753 танків, 160 літаків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Суспільство