moldova-vyklykaie-posla-rf-cherez-oholoshennia-pro-vidkryttia-vyborchykh-dilnyts-u-prydnistrovi

Молдова викликає посла рф через оголошення про відкриття виборчих дільниць у Придністров'ї

 • 29424 переглядiв

Молдова викликала російського посла, щоб висловити несхвалення у зв'язку з рішенням росії відкрити виборчі дільниці в Придністровському регіоні для голосування на президентських виборах в росії.

Міністерство закордонних справ Молдови викликало на консультації посла росії у Кишиневі Олега Васнєцова. 12 березня йому висловлять несхвалення через рішення посольства рф відкрити виборчі дільниці в придністровському регіоні, передає УНН із посиланням на NewsMaker.

Завтра, 12 березня, посла росії у Кишиневі Олега Васнєцова викликали до міністерства закордонних справ. У ході зустрічі російському дипломату висловлять несхвалення через рішення відкрити виборчі дільниці в придністровському регіоні Молдови 

- заявили в пресслужбі МЗС Молдови.

Додамо

Як повідомили придністровські ЗМІ з посиланням на повідомлення посольства росії у Молдові, у кількох містах -  Тирасполі, Бендерах, Рибниці та Григоріополі - придністровського регіону відкриють виборчі дільниці у день виборів президента росії 17 березня.  Вони працюватимуть з 8:00 до 20:00.

У ролику, який повідомляє про відкриття дільниць у придністровському регіоні для голосування громадян росії, йдеться, що таке рішення ухвалили "відповідно до рішення посольства рф у Молдові".

Це незважаючи на те, що МЗС Молдови дозволило відкрити дільницю для голосування на виборах президента росії лише на території посольства рф у Кишиневі.

Антоніна Туманова

Політика

Популярні

Новини по темі