ukenru
mkhp-zabezpechiv-likarnyu-na-vinnichchini-novim-elektrokardiografom

МХП забезпечив лікарню на Вінниччині новим електрокардіографом

 • 119291 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Благодійний фонд "МХП-Громаді" передав медикам Краснопільської громади, що на Вінниччині, новий електрокардіограф. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Микола Кучер, передає УНН.

Він уточнив, що апарат надано для потреб Гранівської амбулаторії.

Цитата

«За останні три місяці військові потреби стали першочерговими для всіх нас. Кожен у силу своїх можливостей намагається допомогти. Наш Гуманітарний штаб в Ладижині не виключення, 90% нашого ресурсу йде на потреби армії.

Але попри складний час, на окрузі потреби у громадах також нікуди не зникли. Напередодні ми спільно з фондом "МХП-Громаді" виконали одне з таких прохань - передали новий електрокардіограф для медиків Краснопільської громади. Це саме та амбулаторія, яку минулоріч нам вдалось капітально оновити. Кардіограф тут був дуже потрібен, бо та апаратура, якою тут користувались, стара", - зазначив нардеп.

Кучер також поінформував, що сьогодні, враховуючи наплив внутрішньо переміщених осіб, навантаження на медиків у громадах суттєво зросло. Як приклад він розповів, що у Краснопільській громаді зареєстровано 1080 переселенців, частина з яких уже підписали декларації з медиками громади.

«Важливо, що діагностику на переданому нами апараті пацієнтам проводитимуть безкоштовно згідно з направленням сімейного лікаря. Також важливо відзначити, що новий електрокардіограф - мобільний, тому медики можуть робити електрокардіограми на дому», - уточнив нардеп.

Раніше волонтери благодійного фонду "МХП-Громаді" передали українським десантникам 10 бензопил та 10 мотокіс.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство