mkhp-stala-pidpisantom-ukraine-business-compact-2023

МХП стала підписантом Ukraine Business Compact 2023

 • 1174974 переглядiв

Деталі

Презентація Принципів відбулася в Лондоні, у ході Конференції з питань відновлення України. Захід проходив 21-22 червня 2023 року, і був зоесереджений на мобілізації міжнародної підтримки для економічної та соціальної стабілізації України і подальшого процесу відновлення від наслідків війни.

«Метою підписання Принципів є викладення спільних очікувань щодо успіху зусиль з відновлення країни», - поінформували в МХП.

Відтак, компанії-підписанти «Ukraine Business Compact 2023» маю низку зобов’язань, таких як:

- інвестувати та працювати стало, прискорюючи зелений перехід та інклюзивне зростання відповідно до міжнародної корпоративної практики;

- діяти відповідально та посилювати відповідальну ділову практику у згоді з міжнародними стандартами, включаючи дотримання чинного законодавства, підтримку та дотримання прав людини, справедливі та інклюзивні практики, а також запобігання корупції.

«Під час повномасштабної війни МХП бачить своїм завданням підтримку економіки та харчової безпеки України.

Компанія спільно з Благодійним фондом «МХП-Громаді» активно розвиває громади та підтримує тих, кому особливо необхідна допомога.

Окрім того, підтримує благодійні, соціальні й культурні проєкти», - резюмували в МХП.

Довідка

МХП — міжнародна компанія у сфері харчових, агротехнологій та ритейлу зі штаб-квартирою в Києві та виробничими потужностями в Україні та на Балканах (Perutnina Ptuj Group). Дочірні підприємства МХП працюють у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ, країнах Балканського півострову та інших країнах ЄС. Станом на 2021 рік компанія МХП посідає 8 місце у переліку Forbes 100 найбільших приватних компаній України.

Виробничі потужності МХП охоплюють 12 областей України. Земельний банк становить 360 000 га, з них під вирощування сільськогосподарських культур – 353 000 га. Важливою складовою агровиробництва МХП є цифровізація та застосування інновацій.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    МХП стала підписантом Ukraine Business Compact 2023

     • 1174974 переглядiв

    В американському казино зафіксували рекордний виграш

     • 751078 переглядiв