ukenru
mizhnarodni-eksperti-obgovorili-zakonoproekt-pro-vseukrayinskiy-referendum-dokument-doopratsyuyut

Міжнародні експерти обговорили законопроект про всеукраїнський референдум: документ доопрацюють

 • 12828 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Сьогодні відбулося міжнародне експертне обговорення законопроекту про всеукраїнський референдум. За результатами дискусії документ вирішили доопрацювати перед тим, як виносити на розгляд парламенту. Про це у Facebook написав перший заступник голови ВРУ Руслан Стефанчук, передає УНН.

"Сьогодні відбулося міжнародне експертне обговорення проекту Закону України "Про всеукраїнський референдум" за участі фахівців провідних організацій", - написав Стефанчук.

Зазначається, що експертами у заході виступили швейцарський політичний експерт Бруно Кауфманн, керівниця проектів з конституційного права Центру політико-правових реформ Юлія Кириченко, експерт Міжнародної фундації виборчих систем з питань виборів та референдумів Денис Ковриженко та інші.

Окрім того, в обговоренні взяли участь нардепи, члени ЦВК та представники провідних громадських організацій.

"У результаті плідної дискусії учасники заходу дійшли згоди щодо необхідності доопрацювання законопроекту з тим, аби його можна було внести найближчим часом на розгляд парламенту", - додав Стефанчук.

Як повідомлялося в УНН раніше, Європейська комісія за демократію через право (Венеціанська комісія) розгляне проект закону про всеукраїнський референдум.

Українські Національні Новини

Політика