ukenru
mizh-kiyevom-ta-poltavoyu-vidnovili-porushene-na-tli-viyni-spoluchennya

Між Києвом та Полтавою відновили порушене на тлі війни сполучення

 • 194825 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Між Києвом та Полтавою відновили сполучення однією з ключових у країні трасою М-03, де раніше було зруйновано міст, повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков у Facebook, пише УНН.

Цитата

"Сполучення між Києвом та Полтавою дорогою М-03 відновлено. На Київщині поблизу села Борщів побудували тимчасову об'їзну дорогу поруч зі зруйнованим мостом", - повідомив міністр.

Деталі

Зі слів голова Мініфраструктури, тимчасовий об’їзд відповідає параметрам дороги третьої категорії та розрахований не лише на легковий, але і на вантажний транспорт. "Це критично важливо – адже магістраль М-03 є однією з ключових у країні", - зазначив він.

"Поки в країни триває війна, логістичні зв'язки на звільнених територіях налагоджуємо завдяки тимчасовим об'їзним шляхам та переправам. Вони не лише забезпечують доставлення вантажів у постраждалі куточки, але й допомагають налагоджувати та відновлювати життєдіяльність населених пунктів, звільнених з російської окупації", - вказав міністр. 

І додав, що на Київщині вже вдалося відновити рух на усіх зруйнованих переправах, окрім тих, які потребують розмінування.

Доповнення

4 травня сполучення Київ – Житомир було повністю відновлено по Варшавській трасі.

Українські Національні Новини

Економіка