mistsevi-chuyut-yidkiy-dim-pid-melitopolem-kremuyut-tila-viyskovikh-rf-pryamo-na-vidkritiy-mistsevosti-malyar

Місцеві чують їдкий дим: під Мелітополем кремують тіла військових рф прямо на відкритій місцевості - Маляр

 • 265825 переглядiв

Цитата

"Зараз скрізь на фронтах активні бойові дії. Гине дуже багато ворогів. Сотні загиблих щодня і на Сході, і на Півдні. Командування російських окупаційних військ намагається приховати реальні втрати особового складу та здійснює поховання на тимчасово окупованих територіях, не транспортуючи рештки до росії", - зазначила Маляр у Telegram.

"Поблизу Мелітополя у Запорізькій області на відкритій місцевості майже безперервно здійснюється кремація тіл російських військовослужбовців, які доставляються окупантами на вантажних автомобілях. Місцеві мешканці відчувають характерний їдкий дим вже тривалий час", - повідомила заступниця міністра.

Також, з її слів, до моргу Чаплинської районної лікарні в Херсонській області окупанти доставляють загиблих із Херсонського напрямку, яких хоронять на двох локаціях, одна з них має площу до 100 га.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 252 200 осіб, 4278 танків, 313 гелікоптерів та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі