mishel-pryvitav-pereobrannia-fon-der-liaiien

Мішель привітав переобрання фон дер Ляйєн

 • 46049 переглядiв

Європарламент підтримав кандидатуру Урсули фон дер Ляйєн на другий термін президентства Єврокомісії. Шарль Мішель назвав це 'проєвропейським вибором' та підкреслив важливість єдності у вирішенні спільних завдань.

Президент Європейської ради Шарль Мішель назвав "проєвропейським вибором" переобрання Урсули фон дер Ляйєн на другий термін президентства, передає УНН.

Деталі

"Вітаємо Європейський парламент у голосуванні за Урсулу фон дер Ляйєн як проєвропейський вибір та підтримку пропозицій Європейської ради щодо наступного інституційного циклу стратегічного порядку денного", - написав він у соцмережі Х.

За словами Мішеля, "єдність, а також щира та лояльна співпраця матимуть ключове значення у вирішенні наших спільних завдань: цінностей, процвітання, безпеки та оборони".

"Це вимагатиме великих спільних зусиль", - наголосив він.

Раніше повідомлялося, що Європейський парламент підтримав кандидатуру чинного президента Європейської комісії Урсули фон дер Ляйєн на другий термін на цій посаді. "За" проголосував 401 депутат, "проти" 284, "утрималися" 15. 7 бюлетенів було визнано недійсними. Загалом проголосувало 707 депутатфонів.

Фон дер Ляєн: на путіна чекає воєнний трибунал07.03.24, 13:33

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Мішель привітав переобрання фон дер Ляйєн

     • 46049 переглядiв