ukenru
mirniy-plan-kitayu-vigidniy-tilki-dlya-rosiyi-bayden

“Мирний” план Китаю вигідний тільки для росії - Байден

 • 1521384 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Запропонований Китаєм “мирний план” щодо закінчення війни в Україні вигідний тільки росії. Про це заявив президент США Джо Байден, пише УНН з посиланням на ABC News.

Цитата

"Якщо путін це підтримує, то як це може бути добре? Я не бачив у цьому плані нічого, що свідчило б про те, що в ньому міститься щось, що було б вигідним комусь іншому, крім росії, якби цей китайський план був виконаний", - наголосив президент США.

Також Байден категорично відкинув ідею про мирні переговори зі сторони Китаю у війні, назвавши це ірраціональним.

"Ідея про те, що Китай буде вести переговори щодо результатів війни, яка є абсолютно несправедливою для України, просто нераціональна", - сказав він.

Нагадаємо 

Міністерство закордонних справ Китаю на своєму сайті опублікувало 12 пунктів, які на думку країни допоможуть мирному врегулюванню в Україні.

Будь-який “мирний” план, що передбачає тільки “припинення вогню” і, як наслідок, нову лінію поділу і продовження окупації території України – це про наступні етапи російського геноциду. Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, коментуючи “мирний” план Китаю щодо завершення війни росії проти України.

Українські Національні Новини

Політика