ukenru
mir-yakiy-porodzhuye-zhivopis-sin-usami-ben-ladena-stav-khudozhnikom

Мир, який породжує живопис: син Усами бен Ладена став художником

 • 15224 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Син колишнього лідера організації "Аль-Каїда" Усами бен Ладена малює пейзажі. Художник вірить, що живопис знову відкриє світло в його житті. Про це Омар бен Ладен розповів у інтерв’ю для журналу Vise, деталі дізнавайтесь в УНН.

Один з синів Усами бен Ладена переконаний, що живопис – це те, що породжує мир та відрізняє його від батька. Омар каже, що захоплення писати картини дає йому душевне зцілення, повертає в безтурботне життя, коли він не знав про насилля і кров.

Цитата:

"Мені сумно через те, як світ змінився з дитинства. Я бачу смуток в очах інших. Я відчуваю біль, який вони відчувають... Я бачу самотність і страждання, спричинені голодом і війною; я бачу і відчуваю шкоду, завдану насильством", - ділиться думками Омар.

Чоловік переконаний, його любов до написання картин передалась від мами та дядечка, який також був художником. Зараз бен Ладен живе у Нормандії зі своєю дружиною Заїною. Вона звісно розділяє його захоплення і надихає митця.

За останній рік художник написав більше ніж десяток оригінальних картин. На одній з них він відтворює вершини гір Тара-Бора, на іншій – пустелю Арізони. В основному це пейзажі, у яких помітна дитяча простота.

Омар бен Ладен хоче стати "послом миру" і спробувати компенсувати те, що він назвав "великою помилкою батька":

"Я хочу, щоб світ дізнався, що я виріс; що мені вперше в житті комфортно в мені; що минуле - це минуле, і треба вчитися жити з тим, що минуло, - говорить він. - Потрібно пробачити, якщо не забути, щоб бути спокійним".

Доповнення

Нагадаємо, Трамп вимагав знищити сина Усами бен Ладена, попри більш серйозні загрози. 

Українські Національні Новини

Новини Світу