ukenru
minyust-obladnav-odnu-z-koloniy-sistemoyu-gps

Мін’юст обладнав одну з колоній системою GPS

 • 16509 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Міністерство юстиції України обладнало системою GPS чергову частину Софіївської виправної колонії №45 для безпеки персоналу. Про це розповів УНН заступник юстиції України Денис Чернишов.

"З метою забезпечення особистої безпеки персоналу Софіївської виправної колонії (№ 45), чергову частину обладнано GPS системою, яка надає змогу відстежувати маршрут пересування кожного працівника чергової зміни на території установи та мати з ним зв'язок", - сказав він.

При цьому, за словами Чернишова, особовий склад чергової зміни забезпечений портативними системами сигналізації, а також відеореєстраторами, за допомогою яких цілодобово буде відстежуватися поведінка засуджених, а також будуть фіксуватися дії персоналу.

Крім того, заступник міністра розповів, що до центру моніторингу та узагальнення відеоінформації вже підключено 160 відеореєстраторів та 1719 відеокамер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У в’язницях на сьогодні вже встановлено понад 2 тис. відеокамер – Мін’юст

Як повідомляв УНН, персонал в’язниць почав застосовувати портативні відеореєстратори для контролю поведінки засуджених і фіксації порушень режиму тримання. 

Українські Національні Новини

Суспільство