minoborony-planuie-peretvoryty-rezerv-na-onlain-ttsk

Міноборони планує перетворити "Резерв+" на онлайн-ТЦК

 • 42847 переглядiв

Міноборони має намір зробити застосунок 'Резерв+' онлайн-ТЦК, щоб надавати всі послуги ТЦК через додаток. Планується реалізувати онлайн-рекрутинг, оформлення відстрочок та направлень на ВЛК.

В Міноборони є ідея, щоб зробити застосунок "Резерв+" онлайн-ТЦК, щоб всі послуги, які є в ТЦК можна було отримати через додаток. Зокрема, планується, щоб через застосунок можна було оформлювати відстрочку для багатодітних сімей та студентів. Про це повідомила журналісту УНН заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.

Ми думаємо про те, щоб запустити добровільне направлення на ВЛК за запитом людини, щоб не ходити брати папірець. Ми думаємо запустити онлайн-рекрутинг, якщо людина хоче мобілізуватися добровільно, а також відстрочку для багатодітних сімей та студентів. Взагалі в нас ідея в тому, щоб зробити "Резерв+" онлайн-ТЦК, щоб всі послуги, які є в ТЦК можна було отримати через "Резерв+"

- розповіла Черногоренко.

За її словами, частину послуг планують реалізувати восени, іншу через певний час.

Доповнення

Раніше Черногоренко повідомляла, що Міноборони працює над цифровізацією взаємодій з військово-лікарськими комісіями, дозволивши отримувати направлення через додаток без візитів до ТЦК та СП.

Популярні

Новини по темі

Міноборони планує перетворити "Резерв+" на онлайн-ТЦК

 • 42847 переглядiв

У рф закрили вокзали на трьох станціях курської області

 • 13552 переглядiв

У Харкові пролунав вибух - ЗМІ

 • 23959 переглядiв