ukenru
minoboroni-zayavlyaye-pro-zmenshennya-dtp-za-uchastyu-viyskovikh

Міноборони заявляє про зменшення ДТП за участю військових

 • 10277 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. У Міністерстві оборони Україні заявляють про зменшення дорожньо-транспортних пригод за участю військовослужбовців ЗСУ при використанні "волонтерських" автомобілів. Про це сьогодні на брифінгу заявив начальник Управління безпеки дорожнього руху Головного управління Військової служби правопорядку Збройних Сил України полковник Ігор Назаренко, передає УНН.

"У 2015 році з вини військовослужбовців, які керували волонтерськими машинами були скоєні 38 ДТП, у той час як за 10 місяців 2017 року таких ДТП зафіксовано 14", - сказав І.Назаренко.

Він підкреслив, що завдяки упорядкуванню використання "волонтерських" автомобілів та посиленню контролю за їх використанням рівень аварійності під час їх експлуатації значно зменшився.

За словами І.Назаренка, всього на сьогодні у підрозділах Військової інспекції безпеки дорожнього руху зареєстровано 131 автомобіль, який визнано гуманітарною допомогою. У підрозділах Військової інспекції безпеки дорожнього руху Донецького та Луганського зональних відділів ВСП обліковано 1733 одиниці транспортних засобів, наданих військовим частинам Збройних Сил України як благодійна (волонтерська) допомога.

Як повідомляв УНН, ДТП за участю БТР та мікроавтобуса трапилася поблизу військового полігону неподалік села Олександрія Рівненського району.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП