minoboroni-rumuniyi-ne-pidtverdilo-peretin-povitryanogo-prostoru-krayini-raketoyu-rf

Міноборони Румунії поки не підтвердило перетин повітряного простору країни ракетою рф

 • 1292188 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Міністерство оборони Румунії на запит румунської служби "Радіо Свобода" не підтвердило перетин повітряного простору країни російською ракетою, про що раніше повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, передає УНН.

Цитата

"Інформація про російську ракету, яка пролетіла над повітряним простором Румунії, не підтверджується", - відповіли у міністерстві й додали, що згодом опублікують оновлену інформацію.

Доповнення

Аналітик OSINT раніше оприлюднив інформацію з відкритих джерел, згідно з якою що принаймні одна з ракет перетнула Румунію, яка є країною-членом НАТО, на півночі та територію Молдови.

Breaking: Multiple UA sources report that #Russia launched sea-based Kalibr cruise missiles from the Crimea area that were programed to avoid APU air defenses on the border of Moldova. As a result, they entered Moldovan and Romanian (NATO) airspace.#OSINT #Ukraine #UkraineWar pic.twitter.com/akmP0wcCmx

— OSINT (Uri) (@UKikaski) February 10, 2023

Головнокомандувач Збройними силами України Валерій Залужний в п’ятницю вранці підтвердив, що дві ракети, запущені росією з Чорного моря, перетнули повітряний простір Румунії та Республіки Молдова.

У Міноборони Молдови підтвердили інформацію про перетин російською ракетою повітряного простору країни.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Над Києвом було збито 10 ракет

     • 680275 переглядiв

    На Вінниччині та Івано-Франківщині чутно повторні вибухи

     • 4074937 переглядiв