ukenru
minoboroni-rf-pidtverdilo-zagibel-kapitana-kreysera-moskva-dpsu

Міноборони рф підтвердило загибель капітана крейсера "москва" - ДПСУ

 • 515699 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Міноборони рф офіційно заявило, що командир крейсера "москва", капітан 1 рангу Антон Купрін загинув в результаті знищення корабля. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНН.

Цитата

"міноборони рф офіційно заявило, що загинув командир крейсера "москва", капітан 1 рангу Купрін Антон Валерійович. А ми не вражені цією "сумною" новиною", - повідомили в ДПСУ.

Деталі

В Держприкордонслужбі зазначають, що в офіційному повідомлені сказано, що капітан загинув "під час вибуху й пожежі на борту колишнього флагмана Чорноморського флоту рф".

міноборони рф зазначили, що було "вражене цією сумною новиною".

Додамо

Радник глави МВС Антон Геращенко у Telegram повідомляв, що загинув командир корабля Антон Купрін.

Доповнення

13 квітня голова Одеської ОДА Максим Марченко повідомив, що ракетний крейсер "москва" пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний. З його слів, ракети "Нептун", які стоять на сторожі Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень.

Інформацію про те, що "москва" горить, підтвердили і в міноборони росії. Як повідомили, корабель серйозно пошкоджений, екіпаж покинув судно.

Пізніше в ОК "Південь" повідомили, що крейсер "москва" перекинувся і почав тонути після того, як ЗСУ вдарили по ньому ракетами.

В результаті міноборони рф повідомило, що крейсер "москва" затонув.

Українські Національні Новини

Суспільство