ukenru
ministru-okhoroni-zdorovya-krimu-mikhalchevskomu-prodovzhili-aresht-1

"Міністру охорони здоров'я Криму" Михальчевському продовжили арешт

 • 7520 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Дніпровський районний суд Києва продовжив ще на два місяці термін утримання під вартою колишньому "міністру охорони здоров'я Криму" Петру Михальчевському, якого звинувачують у державній зраді. Про це на своїй сторінці в Facebook написала ініціатива "Кримський процес", передає УНН.

"Колегія суддів, на чолі з Мирославою Марченко задовольнила клопотання прокурора і продовжила Михальчевському термін утримання під вартою на 2 місяці", - йдеться в повідомленні.

На даному судовому засіданні суд приступив до вивчення зміненого обвинувального акта щодо Петра Михальчевського. На питання судді: "Чи зрозумілий вам новий обвинувальний акт?", Михальчевський відповів: "зрозумілий, тільки незрозуміло яке це має відношення до мене, мені незрозуміло в чому мене звинувачують".

Захист, у свою чергу, просила змінити обвинуваченому запобіжний захід на домашній арешт, так-як у нього сильно погіршився стан здоров'я.

Як повідомляв УНН, Дніпровський районний суд Києва продовжив ще на два місяці термін утримання під вартою колишньому "міністру охорони здоров'я Криму" Петру Михальчевському.

Нагадаємо, 5 січня співробітники Служби безпеки України встановили факт перебування в Києві колишнього так званого "міністра охорони здоров'я Криму" Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові.

У той же день йому повідомлено про підозру.

8 січня місцевий суд Херсона обрав запобіжний захід Петру Михальчевський у вигляді утримання під вартою строком на 30 діб.

Українські Національні Новини

Політика