ukenru
ministr-oboroni-ukrayini-podyakuvav-baydenu-za-vidpravku-raketnikh-sistem-himars

Міністр оборони України подякував Байдену за відправку ракетних систем HIMARS

 • 167947 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков публічно подякував президенту США Джо Байдену та американським військовим за включення ракетних систем HIMARS до наступного пакету безпекової допомоги Україні, пише УНН.

Цитата

"Мені було приємно побачити в 11-му пакеті військової допомоги США Україні шість букв, на які чекала вся країна: HIMARS. Наше співробітництво міцніше, ніж будь-коли! Дякую, президент США Джо Байден, міністр оборони США Ллойд Остін, Держсекретар США Ентоні Блінкен, голова об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі", - написав Резніков у Twitter.

Доповнення

У заяві, зробленій у середу, Байден офіційно оголосив про включення вироблених у США високомобільних артилерійських ракетних систем (HIMARS) у пакет військової допомоги для України.

Системи матимуть радіус дії близько 70 кілометрів, повідомив журналістам у Пентагоні в середу представник міністерства оборони США, що більше, ніж будь-що, що було відправлено Україні на сьогодні.

I was pleased to see in the 11th package of military aid to Ukraine the six letters for which the whole country has been waiting:
HIMARS
Our cooperation is stronger than ever!
Thank you@POTUS@SecDef Lloyd Austin III @SecBlinken@thejointstaff General Mark Milley #lendlease

— Oleksii Reznikov (@oleksiireznikov) June 1, 2022

Українські Національні Новини

Політика