ukenru
ministr-ekonomiki-petrashko-povnistyu-provaliv-robotu-ekonomichnogo-bloku-nardep-ivchenko

Міністр економіки Петрашко повністю провалив роботу економічного блоку — нардеп Івченко

 • 11772 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Міністр економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко повністю провалив роботу економічного блоку. Про це в ефірі телеканалу Рада заявив народний депутат Вадим Івченко, повідомляє УНН.

Цитата:

"Міністр економіки Петрашко, якщо ми говоримо про економіку, повністю провалив роботу економічного блоку, повністю. Я сьогодні не бачу ніяких зсувів, які мали б бути на початку року, і за рахунок чого ми будемо зараз змінювати наші макро-, і мікроекономічні показники", - зазначив Івченко.

Деталі

Народний депутат звернув увагу на необхідності створювати умови для розвитку економіки та її стимулювання.

"Буде зростати економіка — буде наповнення бюджету. Буде наповнення бюджету — будуть інші заробітні плати і, звичайно, будуть інші допомоги підприємцям. Це законодавство, яке має стимулювати інновації, бізнес, щоб ми були не сировинним придатком, а експортували готову продукцію, щоб робочі місця залишалися в країні", - зазначив Івченко.

Доповнення

Раніше нардеп Івченко звернувся до міністра економіки Ігоря Петрашка з вимогою врахувати інтереси аграрних асоціацій і не перешкоджати повноцінному відновленню ліквідованого Міністерства аграрної політики та продовольства України. 

Українські Національні Новини

Політика