ministerstvo-prirodi-rf-vivezlo-z-tot-77-ukrayinskikh-ditey

Міністерство природи рф вивезло з ТОТ 77 українських дітей

 • 148768 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Міністерство природи рф за допомогою місцевих "пеагогів" та "влади" вивезли з тимчасово окупованих територій Запорізької області 77 дітей, повідомляє Центр національного супротиву, передає УНН.

Деталі

Міністерство природи країни-терориста організувало “відпочинок” 77 дітей з тимчасово захоплених територій Запорізької області у Ставрополі.

Міністерство природи рф не єдине відповідальне за вивезення дітей з тимчасово окупованих територій Запорізької області до Ставрополя. Також окупаційна адміністрація та "педагоги" Ставропольського державного педагогічного інституту беруть участь у проведенні "освітніх заходів" для українських дітей, промиваючи їм мізки.

Варто відзначити, що "відпочинок" дітей на тимчасово окупованих територіях організовується з метою впливу на їх свідомість і під приводом оздоровлення. Чимало з цих дітей не повертаються в Україну, адже вивозять їх часто без дозволу батьків або дозвіл отримується шляхом тиску.

Після “відпочинку” дітей віддають або батькам, якщо ті поїдуть їх забирати особисто, або “опікунам”.

Доповнення

З листопада 2022 року рф блокує виїзд мешканців тимчасово окупованих територій до вільної України.

Натомість російська влада утримує людей на окупованих територіях як заручників. Вони пропонують єдиний варіант виїзду – це до самої російської федерації з метою подальшої асиміляції. А це є проявом політики геноциду, зауважують у ЦНС.

Нагадаємо

Раніше повідомляв УНН, в Україні розпочато розслідування щодо участі білоруського Червоного Хреста у незаконній депортації українських дітей із тимчасово окупованих територій. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав Міжнародний кримінальний суд видати ордер на арешт глави білоруського червоного хреста дмитра шавцова, який зізнався у депортації українських дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вивезли ще 100 дітей до рф

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Міністерство природи рф вивезло з ТОТ 77 українських дітей

     • 148768 переглядiв

    США офіційно повернулися до складу ЮНЕСКО

     • 169929 переглядiв