ukenru
minera-stolichnogo-vokzalu-vidpravlyat-na-primusove-likuvannya

"Мінера" столичного вокзалу відправлять на примусове лікування

 • 13363 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Солом’янський районний суд Києва задовольнив клопотання про застосування примусового лікування відносно жителя столиці, який влітку 2019 року надав неправдиве повідомлення про замінування залізничного вокзалу Києва. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужба прокуратури міста Києва.

"Солом’янським районним судом міста Києва задоволено клопотання Київської місцевої прокуратури № 9 про застосування примусових заходів медичного характеру відносно жителя столиці, який влітку 2019 року надав неправдиве повідомлення про підготовку вибуху на залізничному вокзалі міста Києва", - йдеться в повідомленні.

Так, повідомляється, що згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, правопорушник на момент вчинення злочину не міг усвідомлювати свої дії та керувати ними.

"На теперішній час психічний стан останнього не змінився і він потребує примусової госпіталізації в психіатричну лікарню з посиленим наглядом", - зазначається повідомленні.

Нагадаємо, 10 серпня 2019 року чоловік зателефонував до поліції та надав неправдиве повідомлення про замінування залізничного вокзалу в столиці, що за адресою Вокзальна, 1.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП