mikolayiv-vnochi-znovu-obstrilyali-okupanti-v-oblasti-sche-13-poranenikh

Миколаїв вночі знову обстріляли окупанти, в області ще 13 поранених

 • 221772 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Миколаїв та область знову опинилися під ворожими обстрілами, по облцентру били вночі. За добу на Миколаївщині ще 13 поранених через атаки російських військ, повідомляє голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, пише УНН.

Цитата

"Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину. Обстріли зафіксовані у Баштанському та Миколаївському районах – на території Широківської, Березнегуватської, Снігурівської, Галіцинівської та Первомайської громад. Сьогодні вночі знову гатили і по місту Миколаєву. Загалом же, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 13 людей", - повідомила Замазєєва у Telegram.

Деталі

Дітей серед постраждалих за минулу добу немає. Усі постраждалі доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

"Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 274 громадянина, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 123 постраждалих отримали допомогу амбулаторно", - повідомила голова облради.

Доповнення

Оперативне командування "Південь" повідомило, що окупанти обстріли передмістя Миколаєва та намагається вести повітряну розвідку в Миколаївському районі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ЄСПЛ визнав незаконною заборону "Свідків Єгови" у росії

     • 180123 переглядiв

    Генштаб ЗСУ: знищено вже приблизно 31 500 окупантів

     • 115288 переглядiв