ukenru
mikhaylichenko-nazvav-gidnim-finalu-match-z-shakhtarem-u-kubku-ukrayini

Михайличенко назвав гідним фіналу матч з "Шахтарем" у Кубку України

 • 8747 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Задоволеність від продовження боротьби в Кубку України. Таку думку виразив наставник київського "Динамо" Олександр Михайличенко після перемоги в грі 1/8 фіналу Кубку України над "Шахтарем" (2:1), інформує УНН з посиланням на прес-службу "біло-синіх".

На думку Михайличенка його команда надійно захищалася, але не використала усі шанси в атаці.

"На мою думку, вийшла гра, гідна фіналу Кубка України. Не має значення, на якій стадії ми зустрілися з "Шахтарем" - це два принципові суперники, які показали добротний, хороший футбол з інтригою. Було багато емоцій і хороших моментів. Звичайно ж, я задоволений, що ми змогли продовжити боротьбу за Кубок України і виграти, на мою думку, показавши пристойний футбол. Шкода, що маючи чудові передумови для хороших, швидких контратак, ми не доводили їх до завершення і не змогли втілити їх у голи або хоча б в гольові моменти. Але в тому, що стосується оборони, уся команда, як на мене, зіграла надійно і зібрано. Вдячний хлопцям, які впоралися з підвищеною самовіддачею і відповідальністю на відмінно і заслужили цю перемогу", - наголосив коуч.

Додамо, що в 1/4 фіналу КУ крім "Динамо" виступить ще: "Ворскла", "Минай", "Альянс", "Інгулець", "Маріуполь", "Олександрія" і "Десна".

Українські Національні Новини

Спорт