mi-povinni-zalishatisya-oberezhnimi-mzs-frantsiyi-prokomentuvalo-situatsiyu-v-rosiyi

"Ми повинні залишатися обережними": МЗС Франції прокоментувало ситуацію в росії

 • 627392 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Міністерка закордонних справ Франції Катрін Колонна написала у своєму Twitter про те, що треба залишатись обачними щодо недавньої ситуації в росії, бо "ми наразі не бачимо усіх наслідків", передає УНН.

Цитата

“Ми повинні залишатися обережними щодо ситуації в росії . Є багато сірих зон, і ми, ймовірно, не бачимо всіх наслідків цих подій. Тим не менш, очевидно, що ці події підкреслили напруженість всередині, тріщини і навіть недоліки в системи”, - написала Катрін Колонна.

Доповнення

Генпрокуратура рф 23 червня оголосила про порушення кримінальної справи стосовно засновника пвк "вагнер" євгенія пригожина за статтею про збройний заколот. Справу порушили після того, як пригожин заявив про удар по таборах пвк "вагнер", завданий міноборони рф, і повідомив, що разом із бійцями піде "розбиратися, чому в країні відбувається беззаконня". міноборони рф назвало твердження про завданий удар такими, що не відповідають дійсності. фсб рф заявила, що висловлювання пригожина "фактично є закликом до початку збройного громадянського конфлікту" на території рф, і закликала бійців пвк "вагнер" не виконувати накази пригожина та вжити заходів для його затримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Довічник»: Пригожин – труп, його зачистять свої ж

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Данія розпочала підготовку українських пілотів на F-16

     • 671693 переглядiв

    Суд розблокував процедуру прозорого дипломування моряків

     • 647254 переглядiв