metalocherepitsya-dlya-pokrivli-idealna-osnova-dlya-remontu

Металочерепиця для покрівлі - ідеальна основа для ремонту

 • 349694 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Застосування металевої черепиці як основи облаштування покрівлі зумовлене великою кількістю переваг. Це універсальний і одночасно багатофункціональний матеріал, здатний забезпечити закінчений зовнішній вигляд для будови, а також захистити її і убезпечити. Крім того мала вага не вимагає створення міцної та витривалої конструкції, повідомляє УНН.

Деталі

В умовах бойових дій матеріал подібного типу є актуальним ще й тому, що він придатний до ремонту. Особливо якщо будуть падати уламки. Буде з легкістю куплена Металочерепиця Арсенал та замінено частину поламаної покрівлі. Це відновлює функціонал та зовнішній вигляд покрівлі загалом. До того ж, вдасться легко вгадати з кольором навіть через багато років завдяки карті RAL.

Плюси застосування металочерепиці

На користь цього матеріалу можна зазначити кілька аргументів:

1. Довговічність. Атмосферний, фізичний та механічний вплив не є критичними факторами впливу. Матеріал витримає багато видів навантажень, до того ж він захищений від корозії та додатково покривається поліестером;
2. Різноманітність. Виробники пропонують велику кількість кольорів за картою RAL, до того ж є різна довжина хвилі та багато інших параметрів. Покриття може бути глянсовим чи матовим;
3. Невелика вага. У порівнянні з керамічною черепицею вага металочерепиці в 10 разів менша. Крім того, не потрібно робити посилену основу під покрівлю, що виключає додаткові витрати. Також немає потреби застосовувати підйомну техніку;
4. Доступна ціна. Різноманітність цін дозволить вибрати як бюджетний, так і преміальний варіант, а все залежить від конструкції, кольору та формату виконання.

Перш ніж стати покрівельним матеріалом металевий лист покривається фосфатним шаром для захисту від корозії, ґрунтовкою, безбарвним лаком з тильного боку та полімерним покриттям з лицьового боку.

Де придбати металочерепицю?

Виробничі потужності фірми «Арсенал-Центр» дозволять задовольнити попит клієнтів у будь-якому обсязі. Власне виробництво дозволяє створити необхідні обсяги черепиці під будь-які умови. На вибір є металочерепиця Арсенал, Барселона, Марсель та Мюнхен. Листи відрізняються довжиною хвилі, формою та в цілому виконанням.

Вартість залежить від товщини металу, ступеня оцинкування, типу застосовуваного полімеру, а також обсягу замовлення та інших технічних параметрів. Заздалегідь консультації із фахівцями допоможуть зробити ідеальний варіант потрібного варіанту.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі