ukenru
meta-zapuskaye-poslugu-platnoyi-pidpiski-dlya-perevirki-oblikovogo-zapisu-koristuvacha

Meta запускає послугу платної підписки для перевірки облікового запису користувача

 • 764019 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. У п’ятницю компанія Meta Platforms Inc запустила свою послугу підписки в США, яка дозволить користувачам Facebook і Instagram платити за верифікацію, передає УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Нова послуга під назвою "Meta Verified" може надавати користувачам синій значок для профілю після того, як вони підтвердять свої облікові записи за допомогою державного посвідчення особи. Це коштуватиме 11,99 долара на місяць у веб-браузері або 14,99 долара на місяць у системі iOS від Apple або у системі Android.

За інформацією Meta тестувала цю послугу ще в лютому.

Доповнення

Після того, як минулого року Ілон Маск купив Twitter він запустив послугу підписки "Blue", яка дозволяє людям платити за синю позначку, яку раніше могли отримати лише облікові записи відомих людей (політики, журналісти та інші публічні діячі).

Запуск "Twitter Blue" призвів до появи багатьох користувачів, які видавали себе за відомих знаменитостей та імітували відомі бренди на платформі. Це спонукало компанію припинити роботу послуги та відновити її вже з різними кольоровими позначками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Технологію ChatGPT додали до Microsoft 365

Українські Національні Новини

Технології