meshkantsi-san-frantsisko-skarzhatsya-na-yaskraviy-logotip-x-na-dakhu-kompaniyi-ilona-maska

Жителі Сан-Франциско скаржаться на яскравий логотип X на даху компанії Ілона Маска

 • 433787 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. У п'ятницю компанія Х (раніше Twitter) встановила гігантський логотип "X" на даху своєї штаб-квартири в міста Сан – Франциско, що викликало невдоволення людей, які скаржилися на яскраве світло. Крім того Департамент будівельної інспекції міста, який заявив, що проводить розслідування щодо цієї конструкції. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

У Сан – Франциско гігантська буква Х, що світиться, позначає місце, де, за словами Ілона Маска, він планує залишити свою компанію X, раніше відому як Twitter. Але міська влада та деякі мешканці незадоволені цією вивіскою.

Місцеві жителі на вихідних записали відео, на якому гігантський Х світиться і мерехтить, висловивши своє невдоволення у соцмережах.

Крім того, Департамент будівельної інспекції Сан-Франциско розпочав розслідування щодо цієї споруди, заявивши, що вона, можливо, порушує правила отримання дозволів.

Інспектор Департаменту будівельної інспекції повідомив, що представники компанії двічі відмовили у доступі на дах працівникам Департаменту, які намагалися оглянути логотип. А один з представників сказав, що вивіска з логотипом тимчасова.

Додамо

Раніше Ілон Маск повідомляв, що його фірма залишиться в Сан-Франциско. Залишення X у Сан-Франциско може бути добрим знаком для міста, яке з усіх сил намагається оговтатися від втрат у туризмі та бізнесі, понесених під час пандемії. Центр міста потерпає від скорочення робочих місць у технологічному секторі, відходу великих ритейлерів та зменшення кількості туристів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter відновлює обліковий запис Каньє Веста

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Вибухи у Кривому Розі: відреагував голова ОВА

     • 472711 переглядiв

    30 вибухів: по Сумщині з ночі ворог вдарив п'ять разів

     • 286713 переглядiв

    У Кривому Розі вибухи - Вілкул

     • 788248 переглядiв