merkurii-znovu-bude-retrohradnym-horoskop-dlia-vsikh-znakiv-zodiaku-na-11-17-hrudnia

Меркурій знову буде ретроградним: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 - 17 грудня

 • 195881 переглядiв

Цього тижня буде молодик, а також Меркурій почне ретроградний рух. Гороскоп на 11 - 17 грудня спеціально для читачів УНН.

Цього тижня на нас очікують важливі астрологічні події: молодик, а також Меркурій почне ретроградний рух. Як поводитися в цей період спеціально для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

Деталі

"Цей тиждень буде насиченим астрологічними подіями, і одна з головних його подій - це Молодик, який відбудеться 13 грудня о 01:30 за київським часом у знаку Стрільця. Цього ж дня Меркурій переходить у свій ретроградний рух, що створюватиме гальмування в багатьох інформаційних справах, поїздках і комунікаціях.

У понеділок постарайтеся закінчити всі розпочаті справи. У вівторок буде важкий 29 місячний день, коли потрібно відмовитися від усіх важливих справ, зустрічей і починань. Присвятіть цей день прибиранню, очищенню свого будинку, робочого простору. А в середу ми зустрічаємо останній Молодик цього року. Цього дня варто написати про свої бажання і плани на цей місячний місяць", - розповіла астрологиня.

За словами Базиленко, цього тижня, можливо, ми зіткнемося з обманом в інформаційному просторі. Крім того, потрібно постаратися, щоб не впасти в ілюзії, а також не варто довіряти незнайомим людям, щоб не стати жертвою авантюристів.

Гороскоп на 11 - 17 грудня

ОВНИ

Для вас цей тиждень буде насиченим яскравими подіями, далекими поїздками, роботою з іноземцями. Також активно просуватиметься ваше навчання. Постарайтеся не стати жертвою авантюристів, не варто бути занадто довірливим. У вас будуть чудові можливості заробити грошей. Але зараз не слід інвестувати в будь-які проєкти, брати кредити і здійснювати великі покупки, інакше ваші фінансові справи можуть серйозно постраждати.

ТЕЛЬЦІ

Цього тижня вас очікує безліч гострих ситуацій, пов'язаних із непередбачуваними подіями, і які потрібно буде терміново вирішувати. Але не поспішайте і будьте уважні до нових людей і ситуацій, щоб не стати жертвою шахраїв. Будьте обережні з фінансами, зараз краще відмовитися від будь-яких починань.

В особистих стосунках буде велика напруга, особливо у сімейних пар. Постарайтеся проявляти більше терпіння і любові один до одного.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня вам потрібно проявляти особливу делікатність у всіх питаннях, особливо у стосунках із вашими партнерами, як у бізнесі, так і в шлюбі. Вам не варто порушувати закон або починати будь-які авантюрні заходи, оскільки все це принесе вам багато проблем. Також відмовтеся від таємних інтрижок на стороні. Використовуйте момент молодика, щоб прописати ваші плани і бажання на майбутній місяць, і вони обов'язково здійсняться.

РАКИ

У вас триває напружений період на роботі, де на вас, як і раніше, будуть перекладати всі важливі справи і чужі обов'язки. Вам не варто занадто себе перенапружувати, інакше це відразу позначиться на вашому психічному здоров'ї. Постарайтеся більше часу приділяти здоров'ю. В особистих стосунках можуть виникнути гострі ситуації, буде багато обману, тому відмовтеся від нових побачень. Не забудьте в молодик прописати ваші плани на майбутній місяць.

ЛЕВИ

Цей тиждень принесе вам багато пристрастей і великої напруги в особистих стосунках. Постарайтеся зберігати спокій і гармонію, як усередині себе, так і з оточуючими. Будьте уважні до нових знайомств, щоб не бути обдуреними. Також на вас чекає багато клопоту в домашніх справах. Зараз не час говорити з вашим керівництвом про підвищення заробітної плати. Не забудьте прописати бажання і плани в момент молодика.

ДІВИ

Цього тижня у вас можуть очікувати гострі з'ясування стосунків із вашими близькими людьми. Вам потрібно буде піти на компроміс, щоб зберегти мир у родині. До вас можуть прийти пропозиції щодо купівлі-продажу нерухомості, але зараз вам варто від цього відмовитися. Оминайте серйозні конфлікти і великі публічні виступи. Краще цей час присвятити плідній роботі та підготовці до свят.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень буде для вас занадто насиченим подіями. Зараз може з'явитися багато запитань і мало відповідей. Постарайтеся до всього підходити обдумано, не поспішайте з висновками і не варто засмучуватися, якщо з чимось будете не встигати. Затримки можуть бути як у пересуванні, так і в отриманні інформації, документів, можливі запізнення на зустрічі. У фінансовому плані також можуть виникнути значні труднощі. Зараз не час витрачати гроші. Постарайтеся бути більш економними. Вдало підуть усі домашні справи, підготовка до свят. Не забудьте в момент молодика прописати свої плани і бажання.

СКОРПІОНИ

Цього тижня до вас можуть прийти дуже цікаві фінансові пропозиції. Але не поспішайте втілювати їх у життя. Будьте обережні з новими людьми - вони можуть виявитися шахраями або авантюристами. Ретельно продумайте всі плани і приступайте до реалізації тільки після молодика, у другій половині тижня. В особистому житті може бути велике напруження і ревнощі з вашого боку. Постарайтеся проявляти більше любові й терпіння до коханих. У момент молодика пропишіть усі свої плани і бажання.

СТРІЛЬЦІ

Цього тижня ви можете опинитися в епіцентрі подій, оскільки молодик відбудеться у вашому знаку Зодіаку. Вам обов'язково потрібно прописати всі свої плани і бажання в момент молодика і в майбутньому вони обов'язково збудуться. Не поспішайте приступати до вирішення важливих питань. Не дайте себе обдурити і не живіть у полоні власних ілюзій. Цей тиждень буде занадто емоційним для вас. У фінансовому плані може бути багато хороших можливостей. Відмовтеся від таємних інтрижок на стороні, інакше ви можете серйозно від них постраждати.

КОЗЕРОГИ

Цього тижня у вас точно не вийде поспішати і робити все вчасно, як ви це любите. Адже ретроградність Меркурія починатиметься у вашому знаку Зодіаку. Тому, у вас будуть затримки в документах, у зустрічах і в пересуваннях. Вам зараз немає сенсу ухвалювати важливі рішення і розраховувати на швидкий результат. Займіться краще переосмисленням вашого внутрішнього світу, опрацюйте старі наболілі проблеми. За необхідності - зверніться до психолога. І не забудьте в момент молодика прописати всі ваші плани і бажання.

ВОДОЛІЇ

Цього тижня вам може надійти багато цікавих пропозицій. Також у вас буде бажання активно просувати свої ідеї в життя. Але, на жаль, цей тиждень не дасть вам такої можливості. Постарайтеся більше приділити часу написанню планів і бажань у момент молодика. Будьте досить обережними у фінансовому плані, не інвестуйте в нові проєкти, відмовтеся від кредитів, не беріть у борг. Цього тижня, можливо, ваші друзі потребуватимуть вашої допомоги.

РИБИ

Цього тижня у вас може бути багато зобов'язань по роботі, можливі нові пропозиції про підвищення. Але, не поспішайте зараз із рішеннями. Будьте обережні у своїх діях. Зараз ви можете перебувати в полоні своїх ілюзій і занадто емоційно реагувати на все, що відбувається. Постарайтеся зберігати спокій.

Тетяна Краєвська

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі

    У промзоні Феодосії "бавовна": що відомо

     • 104724 переглядiв

    На островах Тонга стався землетрус магнітудою понад 6 балів

     • 37079 переглядiв