ukenru
mer-toronto-razom-iz-delegatsiyeyu-biznesmeniv-vidvidayut-kiyiv

Мер Торонто разом із делегацією бізнесменів відвідають Київ

 • 13085 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Мер Торонто Джон Торі восени разом із делегацією бізнесменів, які зацікавлені вкладати гроші в Україну, приїде до Києва. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко на відкритті святкових заходів на Хрещатику до 150-річчя Канади, передає УНН.

"Я щиро вітаю всіх на святкуванні 150-ї річниці Канади, яке відбувається у самому серці столиці. Буквально позавчора я повернувся з відрядження у Канаду, де, зокрема, відвідав і місто-побратим Києва - Торонто. Ми домовилися про більш ефективну співпрацю, про обмін студентами, про бізнес-співпрацю", - зазначив В.Кличко.

Він розповів, що також запросив мера Торонто Джона Торі відвідати Київ. "До речі, у мера Торі українське коріння. Восени він з делегацією бізнесменів, які зацікавлені вкладати гроші в Україну, в нашу столицю, приїде до Києва. Ми будемо пропонувати для інвестування проекти з розвитку інфраструктури, високих технологій. Така зацікавленість у наших друзів є", - зауважив міський голова.

У свою чергу посол Канади в Україні Роман Ващук подякував В.Кличку та киянам, які прийшли на святкування, та подарував меру Києва хокейку з символікою хокейної команди Канади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хокей, лобстери та кленовий сироп: Київ відзначає 150-ту річницю заснування Канади

Українські Національні Новини

Політика