mem-klasnyi-khorosha-reklama-nashoho-vydu-sportu-ukrainets-kulish-prokomentuvav-mem-z-turetskym-striltsem

"Мем класний - хороша реклама нашого виду спорту": українець Куліш прокоментував мем з турецьким стрільцем

 • 13077 переглядiв

Сергій Куліш висловився про мем з турецьким стрільцем Юсуфом Дікечем на Олімпіаді в Парижі. Він пояснив, що в пістолетних змаганнях не використовують спеціальне спорядження.

Український срібний призер Олімпіади-2024 у Парижі у стрільбі Сергій Куліш поділився думками про турецького стрільця Юсуфа Дікеча, мем з яким став відомим у соцмережах, пише УНН з посиланням на Tribuna.com.

Деталі

"Дивіться, мем класний. Ми всією командою посміялися, супер. Сподіваюся, він теж зі всього цього сміється, що йому це не образливо. Тому що він дуже сильний спортсмен, це в нього шоста Олімпіада, якщо не помиляюся (пʼята – прим.). Це не випадковість, що він взяв медаль. Довго до неї йшов. Це закономірність. - зазначив Куліш. - Цей мем – хороша реклама нашого виду спорту, це супер".

При цьому українець з приводу того, що турецький спортсмен був без спорядження, пояснив, що "в пістолеті не стріляють в спеціальному спорядженні". "Він у своїй турецькій формі стріляв. Це лише гвинтівки стріляють у костюмах, а пістолети без. Костевич теж у футболці та з наочником, який закриває ліве око, щоб не жмурити", – сказав Куліш.

Доповнення

У мережі став популярним мем щодо турецького спортсмена, який виступав в одній футболці.

Юлія Шрамко

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    З окупації повернули ще 8 дітей

     • 27123 переглядiв