ukenru
mayzhe-9000-vitchiznyanikh-ta-inozemnikh-zhurnalistiv-visvitlyuyut-v-ukrayini-viynu-z-rosiyeyu

Майже 9 тисяч українських та іноземних журналістів висвітлюють в Україні війну з росією

 • 121018 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. В Україні акредитували 8727 представників українських та іноземних ЗМІ для висвітлення подій в районах проведення бойових дій та інформування про воєнні злочини російської федерації. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, пише УНН.

Цитата 

"Станом на сьогодні, 24 травня, Міністерство оборони акредитувало 8727 представників вітчизняних та іноземних ЗМІ. Загалом же до сьогодні було отримано 9362 заявки на акредитацію", - ідеться в повідомленні.

Деталі

За даними Маляр, наразі більше півтисячі медіа-працівників перебувають у процесі отримання офіційного наданого права висвітлення подій війни. 

Заступниця глави Міноборони нагадала, що акредитація відбувається відповідно до наказу головнокомандувача Збройних сил України від 3 березня 2022 року № 73 "Про організацію взаємодії Збройними силами України, іншими складовими оборони та представниками засобів масової інформації на час дії правового режиму воєнного стану" Збройними силами у взаємодії із Службою безпеки.

Нагадаємо 

Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський подякував журналістам та усім людям, які документують сучасні історії порятунку під час війни.

Українські Національні Новини

Суспільство