maye-visim-rozmiriv-a-sche-yiyi-mozhna-nositi-pid-chas-vagitnosti-u-minoboroni-rozpovili-detali-pro-litnyu-zhinochu-formu

Має вісім розмірів, а ще її можна носити під час вагітності: у Міноборони розповіли деталі про літню жіночу форму

 • 700246 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Польова літня форма для жінок має вісім розмірів, костюм розрахований і на мінімальний зріст жінки, і на максимальний. Про це повідомила у Telegram-каналі заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає УНН.

Деталі

За словами Маляр, жіноча форма має 8 розмірів. Костюм розрахований і на мінімальний зріст жінки — 146 см, і на максимальний — 188 см.

"Враховані всі побажання військовослужбовиць. Форма пошита відповідно до антропометричних даних жінки, з урахуванням усіх особливостей жіночої фігури, та зручна у використанні.

Однією з переваг цього костюма є те, що його можна носити навіть під час вагітності, тому що верхня частина штанів еластична та дуже добре розтягується до потрібних розмірів", - додала заступниця міністра оборони.

Разом з тим, Маляр наголосила, що йдеться про польову форму. Повсякденна і парадна жіноча форма у ЗСУ є і була. Змінювались лише зразки.

Нагадаємо

3 серпня Міноборони затвердило зразок-еталон жіночого літнього польового костюма. Відтепер жіноча літня форма офіційно поставлена на забезпечення.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог атакував Запоріжжя ракетою “Іскандер-К” - поліція

     • 654507 переглядiв