material-vysmoktanyi-z-paltsia-ihnat-pro-novynu-newsweek-shchodo-perebuvannia-f-16-v-ukraini

Матеріал висмоктаний з пальця: Ігнат про новину Newsweek щодо перебування F-16 в Україні

 • 32107 переглядiв

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат спростовує твердження Newsweek про перебування в Україні літаків F-16 і називає його безпідставним.

Речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що матеріал видання Newsweek про перебування F-16 в Україні висмоктаний з пальця, передає УНН.

"Американське видання Newsweek опублікувало матеріал "ніочьом" із неймовірними припущеннями про перебування F-16 в Україні і навіть їх імовірну причетність до знищення шести російських літаків. Це неабиякий шанс для хайпу наших телеграм-каналів та різних медіа, яким плювати на власну репутацію", - написав Ігнат.

Ігнат наголосив, що вчора, 26 грудня він пояснював недоцільність перебування F-16 в Україні на даному етапі.

"Винищувачі F-16, ймовірно, вже знаходяться в Україні, — Newsweek, з посиланням на джерела в США". Серйозно?! Для чого тоді я учора 23 рази вмикався в прямі ефіри українських та іноземних медіа, аби розповісти про р@шистський корабель і спростувати ідіотські російські заяви про знищення F-16, а також про недоцільність їх перебування в Україні на даному етапі? Дайте спокій!", - зазначив Ігнат.

Він також дав посиланням на Newsweek, де за його словами очевидно, що матеріал висмоктаний з пальця.

"Хто не володіє англійською, використовуйте гугл-транслейтер!" - наголосив Ігнат.

Доповнення

Ігнат повідомляв, що передача винищувачів F-16 Україні відбуватиметься лише після підготовки інфраструктури, навчання льотчиків та інженерно-авіаційного складу, попри готовність до передачі першої партії літаків.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна продовжила антарктичну програму до 2025 року

     • 33221 переглядiв